BE & LIV lanseeraa uuden muotoilukilpailun kotimaisen designtuotannon edistämiseksi.

Kansainvälisesti palkittu, innovatiivisia kodin- sisustustuotteita suunnitteleva suomalainen designbrändi be&liv käynnistää avoimen muotoilukilpailun.

be&liv-muotoilukilpailussa tehtävänä on suunnitella muotokieleltään modernin tyylikäs, käytännöllinen ja koottava kodinsisustustuote. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille uusia suunnittelijalahjakkuuksia sekä edistää kotimaisten materiaalien käyttöä ja designtuotteiden valmistusta Suomessa. Kilpailun tuomaristona toimii sisustusalan asiantunti- joista koostuva raati.

Muotoilukilpailussa etsitään uusia laadukkaita, käytännöllisiä ja muotokieleltään modernin kauniita sisustusesineitä be&liv-tuotevalikoimaan. Kuten muutkin be&liv-sisustusesineet, täytyy kilpailutuotteen olla pakattavissa osissa litteään pakkaukseen ja olla helposti kuluttajan koottavissa ilman työkaluja. Suomalaisen designtuotannon edistämiseksi kilpailussa etsitään modernia 3D-tulostustusta hyödyntävää, suomalaisista tai Suomessa valmistetuista raaka-aineista tuotettuja designesineitä. Sisustusesineen tulee olla osittain tai kokonaan valmistettavissa 3D-tulostuksen avulla.

Kilpailun voittajalle tarjoutuu mahdollisuus saada suunnittelemansa tuote valmistukseen ja markkinoille, sekä esille be&liv-osastolle ensi vuoden Habitare-messuille. Kilpailun voittajalle myönnetään 3000, toiseksi tulleelle 2000 ja kolmanneksi tulleelle 1000 euron rahapalkkio. Osaksi be&liv-tuotevalikoimaa pääsevistä tuotteista maksetaan asiaan- kuuluvat provisiot.

• Kilpailu on avoin kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville.

•  Kilpailuehdotukset tulee lähettää sähköpostitse pdf-tiedostona viimeistään  30.04.2017

• Raati valitsee enintään 10 finalistia, jotka julkistetaan kesällä 2017.

• Kilpailun voittaja, 2. ja 3. sija julkistetaan Habitare 2017 -messuilla.

 

Huom! Sääntöjä muokattu 15.2.2017. Kilpailuaikaa jatkettu 30.4.2017 saakka.

 

be&liv-muotoilukilpailun tarkat osallistumisohjeet ja säännöt

 

be&liv – kansainvälisesti palkittua modernia designia kotiin ja lahjaksi

Be&Liv-sisustusesineille tunnusomaista ovat tarkkaan harkitut yksityiskohdat, uusimmat tuotantomenetelmät ja ajankohtainen design. Tuotteet ovat keränneet huomiota ja arvostusta myös kansainvälisesti: be&liv voitti keväällä Lontoossa järjestettyjen Pulse-designmessujen ”Best New Product – Living” -palkinnon.

Tyylikkäisiin ja kompakteihin laatikoihin pakatut sisustustuotteet sopivat hyvin lahjaksi ja ne on helppo koota ilman työkaluja. Litteät pakkaukset ovat myös ekologinen valinta, sillä ne vievät vähän tilaa kuljetuksessa ja varastoinnissa. be&liv-tuotteita myydään arvostetuissa sisustus- ja lifestylemyymälöissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä merkin omassa nettikaupassa.

_______________________________________________________________________________

Be&liv launches design competition to support Finnish design production.

Internationally rewarded home and interior product brand be&liv launches open design competition. be&liv wants to support finnish design production and use of finnish materials.

The objective of the competition is to design modern, stylish, and practical products to be added on be&liv product family.The product for the competiotion entry should be flat packed and able to assembly without any tools. be&liv also encourages to use 3D printing on the design.

Be&liv awards three best entries and the products selected to be&liv family are also paid provision.

1st price 3000€

2nd price 2000€

3rd price 1000€

 

• Competition is open for all Finnish people and everyone living in Finland

• Competition proposals should be sent no later than 30.4.2017

• Ten finalists are chosen on summer 2017 and all the winners are revealed at Habitare design fair 2017

 

Competition entries

• Dimensional drawings that shows the construction and how the product is assembled

• Illustration that shows the product’s function and materials

• Written report about the product idea, construction- and material solution

• Competition proposal can be in Finnish or English